Privatlivspolitik
Beskyttelse af dine personoplysninger tages meget alvorligt hos Luitel (”vi”, ”os”, ”vores”). Vi bestræber os altid på at levere det højeste niveau af sikkerhed for vores brugere, kunder, partnere og medarbejdere.

I nedenstående kan du læse om vores persondatapolitik, og danne dig et overblik over, hvordan Luitel håndterer dine personoplysninger.
1. Generelt

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos Luitel IVS.

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.

Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

2. Om Luitel IVS

Hjemmesiden www.luitel.dk er ejet og drevet af Luitel IVS, CVR. 37864951, Baldersgade 51 4 tv, 2200 København N.

Luitel drives fra vores kontor på Procelænshaven 26, 2000 Frederiksberg, 2 sal.

Har du spørgsmål eller ønsker du at kontakte os, se venligst nedenstående kontaktinformationer.

Telefon: 88 444 333
Email: kontakt@luitel.dk

3. Forretningsmodellen

Luitel.dk er en tilbudsindhentelsesplatform, hvor du som kunde kan indhente tilbud på erhvervstelefoni fra markedets udbydere.

Dette betyder, at du nemt og hurtigt kan danne dig et overblik over, hvad markedet kan tilbyde dig. Desuden slipper du for at bruge tid på at kontakte de mange teleselskaber, og selv sammenligne et utal af løsninger.

Luitel samarbejder med forskellige udbydere af erhvervstelefoni, internet, IT-løsninger og hardware (herefter ”services”).

For at give dig den bedste service, er det i nogle tilfælde, nødvendigt for os at indsamle relevante personoplysninger, herunder af videregive disse til relevante udbydere af services.

4. Oplysninger vi indsamler

Luitel IVS indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

- Besøger vores hjemmeside
- Opretter en konto
- Tilmelder dig vores nyhedsbrev
- Anmelder vores hjemmeside
- Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback

Når du bruger vores tilbudsindhentelsesværktøj, bliver du bedt om at indtaste nogle generelle oplysninger om din virksomhed og om jeres forbrug og behov for services, herunder erhvervstelefoni.

5. Oplysninger til brug af markedsføring

Oplysningerne bruges til at sende dig markedsføring, som f.eks. nyhedsbrev, hvis du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev.

6. Den dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på www.luitel.dk er Luitel IVS, Baldersgade 51 4 tv, cvr nr. 37864951

7. Behandlingsgrundlag og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt eller den ydelse, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.

Hvis du under registreringsprocessen eller på vores hjemmeside har givet os dit samtykke hertil, bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding. Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 5 år efter, at du har modtaget din vare eller ydelse.

8. Andre modtagere af personoplysninger

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Hvis du vælger at anmelde vores hjemmeside, vil dit navn og din e-mailadresse blive overført til anmeldelsessiden Trustpilot.

Vi har vores hjemmeside hos One.com, som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i One.com datacentre.

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

9. Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:

- At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
- At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en Datatilsynet.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse kontakt@luitel.dk.